Heaven Eleven Training

voor interieur stylisten
en interieur ontwerpers

Weet wat je opdrachtgever écht wil - Direct het juiste advies geven - Je ontwerpstudio neemt een vlucht

Start je Training
Nu met tijdelijke Actie Korting!
Heaven Eleven Interieur Training

KLANTEN BEGRIJPEN JE BETER

ZE VOLGEN JE ADVIEZEN OP

DE MOOISTE INTERIEURS

"Jij wilt toch ook gewoon mooie dingen maken..."

Waarom ben jij begonnen met dit mooie vak?
Weet je nog, op je opleiding, kreeg je gewoon leuke opdrachten aangereikt. Die mocht je creatief, naar eigen idee en inzicht oplossen. En daar was je goed in! Maar in real life bleek het allemaal toch iets anders in elkaar te zitten! Ineens was daar een opdrachtgever met hun eigen wensen, emoties en rare fratsen die jouw proces en ontwerp goed in de war kunnen schoppen...
En, dat valt niet op te lossen met meer creativiteit, een betere ontwerper worden. Nee, je hebt nieuwe, andere skills nodig.
Dat is precies wat deze training leert. Hierdoor kun jij weer gewoon mooie dingen maken!

Als jij één van de onderstaande punten herkent, dan is deze training echt iets voor jou:


 • Hallo, ik ben creatief, niet zakelijk! 
 • Ik heb genoeg gave ideeën, maar krijg ze vaak niet doorgevoerd
 • In drukke periodes werk ik best vaak tot 's avonds laat. Als dat nu eens anders zou kunnen...
   
 • Mijn opdrachtgevers doen lang niet altijd wat ik zeg
 • Planning is vaak echt een ding...
 • De klant komt steeds met aanpassingen en toevoegingen
   
    
   
 • Ik wil graag groeien, maar het liefst niemand extra aannemen
 • Sommige van mijn klanten fladderen alle kanten op
 • Als ze toch eens wat meer naar mij zouden luisteren...
   
   
Start je training
Nu tijdelijk met actiekorting!

Interieur Heaven Eleven Training

Interieur Training inhoud

De Heaven Eleven Training levert je op:

 • Je krijgt meer grip op het ontwerptraject
 • Klanten zullen naar je toekomen omdat jij de expert bent
 • Je verhoogt de waarde van je ontwerpen
 • Opdrachtgevers begrijpen je ontwerpkeuzes beter
 • Ruimte voor jezelf om te groeien en te professionaliseren
 • Je vergroot je impact als interieurontwerper of -stylist

Het is tijd om alleen nog maar te doen wat je het leukste vindt!

meld je aan

Meld je aan

volg de training

Volg de training

maak de mooiste interieurs

Maak de mooiste interieurs

Start je training
Nu tijdelijk met actiekorting!

Over Marc

Onder begeleiding van Li Edelkoort en Liesbeth van der Pol studeerde Marc Müskens (1983) in 2007 af aan de gerenomeerde Design Academy Eindhoven. In 2008 opende Marc Müskens trots de deuren van zijn eerste ontwerpstudio en brak direct door in het TV programma Top Stylist.


Door zijn zijdelingse ervaring in het internationale toerisme en de entertainment sector leerde Marc verwachting te overtreffen en verlangens te vervullen. Toen Marc dit talent ging inzetten in zijn eigen ontwerpbureau, kreeg hij al snel door dat het vak niet gaat over ‘mooie dingen je huis in slepen’. Hier zat meer achter. Veel meer. De impact van wonen was vele malen groter dan vooraf aangenomen.

Blije cursisten

Marc heeft met heel duidelijke basisprincipes mij geweldige inzichten gegeven!

Niet alleen qua ontwerp, dat weet ik wel, maar vooral over hoe ik het traject met klanten het beste kan insteken.


Brigit - interieurontwerper
Met de tips en adviezen van Marc kan ik echt aan de slag!


Nu ik de tips en adviezen van Marc heb gehad, weet ik wat mij te doen staat om mijn klanten beter te helpen met interieur styling. Ik kan aan de slag
Emmely - interieur styliste
Ik ben echt onder de indruk van wat Marc mij in deze training geleerd heeft!
Ik ben echt onder de indruk van wat Marc mij in deze training geleerd heeft. Over de heldere stapsgewijze uitleg van Marc en de kwaliteit van deze cursus.
Bruna - vastgoed creative

Wat is jouw nieuwe succesverhaal?

Ik voelde me gelijk een stuk zelfverzekerder!

"Nadat ik de training had gedaan voelde ik me gelijk een stuk zelfverzekerder en daardoor kan ik nu ook professioneler overkomen, zonder dat ik er slapeloze nachten van heb. Eerder kon ik nooit zo goed uitleggen waarom ik een bepaalde keuze had gemaakt. Ik heb zelfs ook wel eens een heel interieur opnieuw moeten maken omdat ik er achter kwam dat ik niet voldoende informatie had van het gezin en omdat ik zelf niet goed kon vertellen wat de gedachte erachter was. Nu speelt dat niet meer want ik weet wat ze willen en kan het beargumenteren. Het voelt alsof mijn waarde als interieurstylist groter is geworden."

 

Mijn blik op interieur is veranderd door Sven en Marc!

"Mijn blik op interieur is veranderd door Sven en Marc [...]  Ik heb ervaren hoe effectief deze werkwijze is en hoe gelukkig zij zelf maar ook zeker de klanten worden door o.a. de oprechte aandacht, de scherpe vragen en door de heaven eleven basis principes.

Ik heb geleerd dat ik ook mijn eigen principes heb, of zelfs regels zoals Marc het ook wel noemt, als het gaat over het inrichten en stylen van een interieur. Door dit inzicht kan ik klanten gaan aantrekken die écht bij mij passen.

Voor interieurontwerpers en -stylisten die net als mij op zoek zijn naar handvatten voor een doeltreffende werkwijze, kan ik de ‘’Heaven Eleven cursus’’, gemaakt door Sven en Marc zeker aanbevelen.

Tot slot wil ik even zeggen dat ik super dankbaar ben voor wat ik hierboven schrijf. Ik ben super blij met dit inzicht en ik ga er lekker mee aan de slag."

Marieke van Hoof

 

Nu weet ik dat mijn ontwerpen het waard zijn!

"Omdat het hele traject nu minder tijd kost voelt het soms alsof ik vals speel, haha. Je relateert een waarde toch onbewust aan de tijd die je erin steekt. Ik had het niet verwacht maar mijn ontwerpen zijn nog beter geworden omdat ze echt aansluiten bij de wensen en problemen van mijn klanten. Het sturen van een factuur vond ik soms ook best een ding, maar nu weet ik dat mijn ontwerpen het waard zijn en heb ik zelfs mijn prijs verhoogd!!! Hoe gaaf is dat!!! Dankjewel Marc! Ik ben veel blijer en heb meer vrije tijd!"

 

Een eye-opener en een geheugen opfrisser!

"De H11 training is voor mij van de ene kant een eye-opener en van de andere kant een geheugen opfrisser geweest.

Na mijn opleiding als interior designer ben ik eerst aan de andere kant van de spreekwoordelijke (design) tafel gaan zitten om ervaring op te doen en na een aantal jaar ben ik weer fulltime gaan ontwerpen en mijn eigen ontwerpbureau begonnen.

Om mijzelf en mijn bedrijf te blijven ontwikkelen heb ik toen de Heaven Eleven training gedaan. Hierdoor kreeg ik mijn ontwerpprincipes weer helder, ergens wist ik ze wel en gebruikte ik ze automatisch maar kon ze zo 123 niet benoemen.

Maar het verwerven van klanten die mijn bedrijf passen kon ik na de training een stuk beter te benoemen. Buiten dat ik de H11 training super vond en dat ik hem kan adviseren, vind ik het ook een geweldig terugkomend element dat Marc of Sven mij eens in de zoveel tijd bellen om te kijken hoe het met mij gaat.

Zelfs via deze 2 heren aan aantal opdrachten kunnen krijgen, dan is de training natuurlijk zo terugverdiend! Dus het is zeker de moeite waard!"

Niels Franken

 

Dank voor jullie goede training!

"Afgelopen jaar besloot ik de Nederlandse variant van de Heaven Eleven training te volgen bij Institute of Interior Impact, luisterend vanaf de bank met een kladblokje op schoot. Dat het kladblokje al snel te klein bleek had ik eigenlijk niet verwacht. Ik bleef meeschrijven want alles wat Marc vertelde was zo precies zoals mijn ontwerpvisie is.

‘Mooi is niet goed genoeg’ was geloof ik een van de quotes die voorbij kwamen. Slimme woonoplossingen en specifiek voor de bewoners bedacht. De woning zo praktisch mogelijk maken dat is waar ik start. Hoe ik mijn opdrachtgevers ook die essentie kon meegeven, al vanaf de kennismaking vond ik lastig. En daarmee waren projecten niet altijd even soepel.

Mijn hulpvraag was dus eigenlijk onbewust “hoe zorg ik dat opdrachtgevers vanuit mijn visie het project al instappen en daarmee alle vervolgstappen beter begrijpen voor het beste resultaat?” Na veel notities ben ik actief aan de slag gegaan om mijn intakeformulier, webteksten, kennismakingsbrochure en nog meer uitingen te herschrijven. Doel 1 een kloppend verhaal waarbij de opdrachtgever steeds meer gaat zeggen, ‘this makes sense’!

Vanaf afgelopen jaar pas ik mijn nieuwe uitgewerkte visie toe en de projecten lopen veel soepeler. De uitgebreide intake, met kennismakingsbrochure verbaast nieuwe opdrachtgevers nog wel eens, maar vanaf daar werkt het voor beide partijen perfect. Geen lastige overtuigingsgesprekken, geen opdrachtgevers die nieuwe wensen blijven aandragen of realisaties die afwijken van het ontwerp.

Dank voor jullie goede training!"

Marlous Steevens - de Vries

 

De Heaven Eleven Training:

De Impact van Interieur

Wat is het ultieme doel van een goed interieur? Waarom is het zo belangrijk en wat kun je betekenen voor je opdrachtgevers? Hoe kom je snel achter de diepste wensen van je opdrachtgevers?

80/20 regel

Hoe zorg je ervoor dat je ontwerpproces soepeler verloopt? Hoe elimineer je tijdsvreters en behaal je sneller resultaat?

Creating Moments

Mooie herinneringen maak je in een goed interieur. Maar hoe onderzoek je wat de meest waardevolle momenten voor jouw opdrachtgevers? Hoe stem je het interieurontwerp hier op af?

Check in met je opdrachtgever

Welke voorwaarden stelt jouw opdrachtgever aan zijn nieuwe interieur? Welke vragen stel je om te achterhalen wat je klant écht wilt en maak je van ieder project een megasucces!

Heaven Eleven Basisprincipes

Écht impact maken met je ontwerp? Leer eenvoudig hoe je de Heaven Eleven basisprincipes kunt toepassen zodat je weg kunt blijven bij discussies over 'mooi' of 'lelijk'. Jouw opdrachten zullen nooit meer hetzelfde zijn!
Koop de Training
Nu tijdelijk met actiekorting!

Ontvang de volgende bonussen:

'Living on Your Own Terms' Bonus module

Hoe ontwerp je eenvoudig een blijvend goed interieur, passend bij de lifestyle van jouw opdrachtgever?

'How To Break The Rules' Bonus Video

Ontdek de **geheime** tips voor de ultieme WOW-factor!Koop de Heaven Eleven Interieur Training Nu

Waarde € 397,- nu voor: € 97 excl. BTW

Dat is dus € 300 korting!

Training voor interieur stylisten en andere interieur professionals


 • Belasting aftrekbaar (BTW en bedrijfskosten)
 • Te volgen vanuit huis in je eigen tempo
 • De volledige H11 training - Direct toegankelijk
 • Inclusief: Heaven Eleven Werkboek
 • BONUS: Living On Your Own Terms - Extra module
 • BONUS: 'How to break the rules' Video

100% tevredenheid-garantie

Als, om wat voor reden dan ook, je niet blij bent met deze training, dan krijg je je volledige investering op ieder moment in de komende 30 dagen terug. Mocht iets niet werken, of kom je ergens niet uit, neem dan contact op met ons support team zodat we je ofwel kunnen helpen om resultaten te krijgen, ofwel je investering kunnen terugstorten.
Niet goed geld terug